Nis

Okulumuz kutlu doğum haftası münasebetiyle öğrencilere cami ziyareti yapıp, Peygamberimizin dünyaya gelişini etkinliklerle kutladı. Emeği geçen Zeynep hocamıza teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Okul gazetemiz güncellenmiştir. Tüm öğrencilerimizi ve okurlarımızı köşemize bekleriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programımız okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve idaremiz ile kutlandı.

Mrt

İkinci dönem veli toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kur'an-ı Kerim ve hitabet etkinlikleri gerçekleştirildi.

Şbt

8. sınıflara yönelik ilçe geneli seviye tespit sınavı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda 'Güvenli İnternet ' kullanımı, dikkat edilmesi gereken hususlar ve alınacak önlemler konusunda seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte değerlerimizi tekrar hatırlayıp, önemsedik.

Şbt

İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.