Kasım Ara Tatil Rehberi

Kas

Su ve yangın tesisatımızdaki sorunlar giderildi, hidroforumuz yenilendi. İlgilerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zeki KAYA ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Muhammed Said YAĞIZ'A teşekkür ederiz.

Kas

Velilerimizle çocuklarımızın eğitim durumunu görüşme, sorunları paylaşma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz ile birlikte değişen yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir.  Evlerimizin önüne minik dostlarımız için bir kap su ve yemek koymayı ihmal etmeyelim.

Kas

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zeki KAYA, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemini ve öğretmenlerimizin talebini yerinde değerlendirmek üzere okulumuza ziyarette bulunup yeni dönemin herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Kas

DYK Etüt kapsamında 8. Sınıflara yönelik hafta sonu kursumuz.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öncesi okulumuzda yapılan bakım onarım çalışmaları.

Tem

Lgs yerleştirme sonuçları açıklandı. Okulumuzda nitelikli okullara girmeyi hakeden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Haz

LGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Bu yıl mezun olacak öğrencilerimize yönelik hem yeni bir hayatın kapısı aralayacak sevinçlerine orta olmak hem de  LGS öncesi moral olması açısından bir dizi etkinlikler eşliğinde mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Süreç boyunca katıkılarını sunan   okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında  başarılar dileriz.

Haz

7. Sınıf öğrencilerimize ergenlik dönemi ve özellikleri konulu seminer gerçekleştirdik. Seminerimize detaylı bilgileri ile katkı sunan ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan; Gürbüz sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Seminer sonunda kız öğrencilerimize hijyen kitleri dağıtıldı.