Okulumuzda ilçe geneli yapılan deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Kas

Her ne kadar bügün tatillerinin ilk günü olsa da LGS öğrencilerimiz okul kütüphanesine gönüllü gelerek çalışmalarını grupça gerçekleştirmektedirler. Onları böyle görmek bizi mutlu etmektedir.Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuz genelinde 5 ve 6. sınıf öğrencilerimize yönelik sağlıklı yaşam ve teknoloji bağımlılığına yönelik grup rehberlik çalışmaları yapılmış olup konuyla ilgili öğrencilerde farkındalık oluşturulmak amaçlanmış ve Öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılarak konuyla ilgili duyarlılıkları artırılmıştır.

Kas

Çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesi için 'çevre bilinci' konusunda etkinlikler yapıldı. bu sayede okul ve çevre temizliğinin devamlılığı sağlandı

Kas

Kts Kapsamında Okulumuzun Kütüphanesi Devamlı olarak işlevsel Hale Getirildi. Ders dışı zamanlarda da öğrencilerimizn kitap okuyabilmesi ve araştırma yapabilmesi için her zaman açık tutuluyor.

SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Kas

Ekim ayı içerisinde gerçekleşen etkinlik ve çalışmalar ile okulumuz öğrencileri arasında davranış, erdem ve başarıları ile okulumuz enleri arasında yer alan öğrencilerimiz   ve 5B sınıfı ve de 5B sınıf öğretmeni Merve ANDAN öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOÇUKLAR HAFTASI

Kas

Okulumuzda İ.H.H Kermesi düzenlenmiştir. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkesden Allah razı olsun.

5A sınıfı Aram Bozan

8E sınıfı Yasemin Kılıç

8F sınıfı Recep Arslan

8G sınıfı Filiz Topal

İsimli öğrencilerimiz Ekim Ayının örnek öğrencileri olarak sınıf öğretmenleri tarafından seçilmişlerdir. Kendilerine emek veren velilerimiz ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Değerler eğitimi kapsamında Empati değeri tüm sınıflarımızda etkinliklerle işlenmiş olup, konuyla ilgili öğrencilerimizden gelen öneri ve düşünceler değerlendirip öğretmenlerimizce açıklamalar yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerince çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiş olup emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz