Kırtasiye Malzeme Alımı İle İlgili Duyuru

Temizlik ve Hijyen Malzeme Alımı İle İlgili Duyuru

Ara

Okulumuzda tüm sınıfları kapsayan deneme sınavı yapıldı. Süreç boyunca dayanışmalarını esirgemeyen, idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okul geneli denememiz 12.11.2019 Salı günü yapılacaktır.

Ara

23 ARALIK PAZAR GÜNÜ ADAY ÖĞRETMENLERE İLİM YAYMA CEMİYETİ İŞBİRLİĞİ İLE TOPLANTI DÜZENLENECEKTİR.

Ara

Okulumuzda Aralık 3. haftada ayın örnek sınıfı seçilecektir tüm öğrencilerimize duyrulur.

Kas

OKULUMUZDA KADINA ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN 26.11.2018 TARİHİNDE FAALİYET DÜZENLENECEKTİR.

Kas

OKULUMUZDA ZEMİN KATA DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU KONULMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZ VELİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İSTEK VE DİLEKLERİNİ BU KUTUYA ATABİLİRLER.

Kas

OKULUMUZDA MEVLİDİ NEBİ HAFTASI KAPSAMINDA 30.11.2018 TARİHİNDE PROGRAM YAPILACAKTIR TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Kas

Okulumuzda 6 -16 kasim arasında  yapılacak olan sınavlarda öğrencilerimizin sınavlarına çok çalışması gerektiğini hatırlatıyor ve tüm öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.